omdömen

Att ta en paus i livet, att kliva av vardagen och få finnas bara för att finnas. Att reflektera över vem jag är, var jag är i livet och varför gör jag de val jag gör. Ja lite så har mina intentioner varit när jag har anmält mig till en retreathelg med Joy som yogalärare och anordnare. Precis detta har jag fått, det har varit underbara yogapass, vandringar i fantastisk omgivning och vi har fått olika övningar som syftat till att ge oss ökad inre reflektion. Att dessutom äta god mat i tystnad med personer jag inte känner men känner samhörighet med är en fantastisk upplevelse. Jag har deltagit i flera retreater och alltid känt mig utvilad och nästan lite "pånyttfödd" efter varje helg!
Lulu 

Retreat med Joy

Retreaten gav mig: lugnare andetag, skön puls, fantastisk mat och inte minst vackra omgivningar att bada i. Mycket sköna yogapass och intressanta utflykter i sinnet genom teater och dans. I närvaron blev jag mycket berörd. Det yogapass jag tyckte bäst om har jag tagit med mig hem.

Ellen


Om jag skulle sätta ord på den fina retreaten vad den betydde för mig skulle det låta ungefär så här:Några dagar i underbar miljö , där jag kunde släppa in skönheten , glädjen, djupet i tillvaron med kärleksfull guidning av Joy Cameron Bohlin. Skogen vattnet träden stillheten tillsammans med yoga , healing mantras gav mersmak av påfyllning. Vi återses framöver hoppas jag. 

Lena, medicinsk yoga lärare


Autumn retreat in south of Sweden
retreat into silence hearing sounds in dawn woods greeting large rock sentinels rush burble of water befriending trees and own body breath ignites flow focus joy gratitude return to noise thoughts world with new eyes equanimity finding center in moss tree and stone
back to earth

Eileen, medicinsk yogalärare

Retreaten gav mig väldigt mycket. Avkoppling och distans till vardagen men framförallt hjälp i min personliga utveckling. Underbar atmosfär i stillhet och väldigt bra yogapass.

Karl-Petter

Retreat i Kråketorp Asa, Småland 2022Retreat på Kreta 2016

"En fantastisk upplevelse med yoga, meditation, härliga människor och fantastisk mat. Också en härlig plats som gav möjlighet till stillhet men även bad och möjlighet att uppleva Kreta. En av de bästa resor jag någonsin gjort"

Anna


Tack för en härlig och utvecklande vecka på Kreta med yoga, meditation och fin gemenskap i en fantastisk miljö. Under veckan fick jag möjlighet att landa i mig själv och återupptäcka vem jag egentligen är. Med mig hem har jag ett inre lugn.

Annika


Det var det bästa som hänt mig. Jag lärde känna mig själv. Jag började älska mig själv. Programmet var heltäckande, kultur utflykterna, yogan och den underbar maten.  Att vara på retreat en hel vecka är ett väldigt effektivt sätt att HELA sig själv på.

Ying


Kreta retreaten var en fantastisk upplevelse och ett äventyr för mig. Det som jag lärde mig mest av det var när vi var i tystnad. Jag ska erkänna att i början var det lite svårt och utmanande för mig men efterhand blev det lättare och skönt att inte prata. Efter retreat veckan upptäckte jag till min glädje att jag lärt mig att leva i tystnad med mig själv. 

Det jag njöt mycket av var de oförglömliga soluppgångarna över havet. De stärkande vandringarna i vacker natur och av alla härliga skratt tillsammans. Av kultur utflykterna och den goda nyttiga maten. Ett plus var också att det fanns tillgång till massör/kiropraktor.

Att inte förglömma den tidiga morgonyogan. WOW!

Gunilla