Kundalini Yoga i Ösjöbol

       Milt, mjukt och starkt guidar jag in i dig i rörelsen och i stillheten där du bara kan Vara bortom tid och rum. Upplevelsen av Nu läker och stärker dig att ha mer balans i vardagen. Kundaliniyogan med mig blir en meditation i rörelse, i stillhet, i sångYogan blir en helhetsupplevelse som du tar med dig in i vardagen förankrad in emot ditt inre. 


Välkommen till Vinter/vår yoga i Ösjöbol

Kursen är på 9 ggr  19.00-21.45

15/1-8/4. 1 200 kr. uppehåll den 25/3

Fortsättning 8 ggr   19.00-20.45

8/4-27/5.  1075 kr.

NY KURS! 

MindfulnessYoga 15/4-27/5

Genom mjuka enkla rörelser, andningsövningar, meditation och djupavslappning sätter vi igång kroppens självläkande system.

Denna yogakurs är en lättare form av yoga.    Vi gör yoga både på stol och på yogamatta.

15/4-27/5. 7 ggr. 800 kr

Måndagar: 17-18.30 

Du kan betala med Swish 0735-142600. Har du inte swish kan du betala in på bg 5796-7812

När du anmält dig är anmälningen bindande.

I Ösjöbol ligger i närheten av Åseda och yogan hålls i den fina Bygdegården.

                                                                   


Kundaliniyoga är en härlig dynamisk, energigivande, lugnade och själsligt berikande yoga. Den är för alla, ingen förkunskap behövs. Den har andningsövningarna, den fysiska träningen tillsammans med den djupa långa avslappningen och meditationen.

 Detta ger en mycket lugnande och stärkande helhet. Kroppen blir mjukare, mer flexibel och stark. Sinnet blir mer fokuserat och närvarande i nuet.

YOGAINFO

Om du inte klarar övningen eller upplever svårigheter med någon övning, bara andas lugnt & gör så gott du kan. Låt mig guida dig till ett annat alternativ om det behövs.

Väskor tas inte med in i yogarummet.

Ha gärna vita/ljusa yoga kläder i naturmaterial Det höjer energin och är bättre för naturen och vår kropp.

Ull Yogamattor,kuddar och filtar finns i yogastudion. Ljusa kläder och ullen stärker vårt elektromagnetiska fält.

Yoga under menstruation/graviditet

Traditionellt rekommenderar man att ta det lugnare och anpassa yogan efter energinivån under menstruation. Eldandning, rotlås och vissa övningar ska undvikas. Fråga gärna mig om råd.

Mobil-digital detox

Stäng av (inte bara flygläge) din mobiltelefon innan du går in i yogarummet. Se stunden på yogan som digital detox, kanske kan du t.om hålla den avstängd till nästa dag. Prova, det är jätteskönt!

Mat-Parfym
Undvik helst att äta och dricka större mängder 2-3 h innan klass, annars kan du helt enkelt känna dig lite tung och illamående. Undvik starka parfymer och att röka precis innan, vissa är allergiska mot starka dofter. Inne i yogasalen råder tystnad, vill du prata så mingla kvar utanför lokalen.