Drömmar

         Drömmar kan bli verklighet när vi lär oss att använda vår magnetiska kraft

Vad är ditt mirakel idag?

Lev din dröm

Ibland kan det ta många år att förverkliga en dröm men glöm inte att det du fokuserar på och det du tänker på blir till slut verklighet.

Vilka drömmar har du?


Visst är det spännande med äventyr. Det får mig att tänka på ord som nyfikenhet, släppa gammalt och våga nytt. Kanske utmana vanor, beteende  och vara öppen för förändring. Äventyr i det lilla, i vardagen. Äventyr som kanske handlar om en dröm, en vision  eller ett större projekt. 

Vi kan fantisera, tänka ut, ha en ide` hur vi vill att  vårt liv ska vara eller bli.  

Men låt det inte stanna vid det som så många gör och kanske  senare i livet tänker -" Varför gjorde jag inte det jag innerst inne ville och drömde om?" 

För att lyckas behöver vi släppa rädslor och bestämma oss för att med idogt arbete, mod, envishet och passion förverkliga den där drömmen, visionen, projektet eller idèn vi har. Beslutsamheten gör att vi lyckas.

Låt inte rädslan förminska dig, krympa ihop din dröm eller stressa dig så du tappar focus. Ta istället steg för steg i ditt skapande av det nya. Inget är gratis, inget kommer snabbt, allt tar sin tid men ha din dröm, din önskan i ditt medvetande. Se att du kommer att förverkliga det du vill. Lika viktigt är att du känner att du har lyckats. Visualiseringen och känslan tillsammans är nyckeln som öppnar till det du bestämt dig för.Det kallas ofta för det `lagen av attraktion`

Det är  egentligen en självklar och universell lag. När du går ut i köket och bestämmer dig för att hämta en kopp kaffe kommer du då tillbaka med te? Nej så är det inte. Det är precis detsamma med ett större projekt.

Var fokuserad, släpp inte taget även om ibland det känns som man går baklänges, fortsätt och ge inte upp.

Alla drömmar kan bli verklighet. Det är bara att börja.

Hur skulle ditt äventyr se ut , handla om?

LAUGHTER IS LIKENED TO THE WINE OF THE SOUL. LAUGHTER GIVES YOU ACCESS TO YOUR PURE HEART. Rafael